Kalite Belgelerimiz

PAK METAL’in yüklenicisi olduğu tüm projelerdeki ana hedefi, en son teknoloji ve malzemeler kullanarak ekonomi ve hızlılık getiren çözümler üretmek, en üst seviyede müşteri memnuniyeti ve yüksek kalite anlayışı ile hizmet sunmak, tasarım ve uygulama ile ilgili yürürlükteki standart ve mevzuatlara uyarak KALİTELİ ve GÜVENLİ HİZMET ÜRETMEKTİR.

Müşteriye en iyi hizmeti sunmak ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak için, müşteri ihtiyaç ve imkanlarını dikkate alarak kaynakları ekonomik, etkin ve verimli bir biçimde kullanmak, taahhüt edilen işleri zamanında, sözleşmesine, yürürlükteki standart ve mevzuatlara uygun olarak bitirmek amacımızdır.

Çalışanlarımızın sağlığının korunması ve iş güvenliğinin sağlanması için önceden tedbir alarak ve eğitim vererek riskleri bertaraf etmek, işçi sağlığı ve güvenliği (İSG) konularında sürekli iyileştirme sağlamak, yürürlükte bulunan İSG ile ilgili yasal mevzuat ve idari düzenlemelere riayet etmek çalışma prensibimizdir.

Tedarikçilerimizle uzun vadeli ve yapıcı bir işbirliği geliştirmenin yaptığımız işin kalitesini artıracağı bilinciyle uzun vadeli ve kalıcı işbirliklerine önem veririz.

Toplum hayatının ve doğal çevrenin korunmasını sağlamak için inşaat faaliyetlerimizin çevreye zararlı sonuçlar doğurmasına engel olmak, hava, su ve toprak kirlenmesini önlemek, koşullara müdahale edilemeyen durumlarda çevre üzerinde önemli ve olumsuz etkileri olabilecek üretim faaliyetlerine dahil olmamak, faaliyetlerimiz esnasında çevre dostu malzeme kullanmak, yürürlükte bulunan çevre ile ilgili yasal mevzuat ve idari düzenlemelere uymak ilkemizdir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir